fbpx Skip to content

Een teamcoach nodig?

Voor het beter laten functioneren van teams bij bedrijven, instellingen en organisaties blijkt teamcoaching bijzonder effectief. Ook voor een teamcoachtraject kun je mij inhuren.

Je had hoge verwachtingen van dit team. Stuk voor stuk kanjers in hun vak en toch werkt het niet. Voor je het weet gaat gedoe over in gezeur…

Ben jij klaar voor de volgende stap?
Op het moment dat er iets wringt in jouw (management-) team kun je je mond houden en kiezen voor de lieve vrede. Uiteindelijk lopen de irritaties hoog op en de kwaliteit van jullie werk/team gaat daar onder lijden.
Tijd om eens met elkaar te praten over wat er echt in de weg staat om tot een goede teamprestatie te komen. Leren inzien waar de schoen wringt en onderkennen dat het probleem zich niet vanzelf oplost.

Mijn werkwijze:
Ik benoem wat ik in het team zie gebeuren. We maken concrete afspraken over wat er moet veranderen en jullie gaan daar direct, in de praktijk, mee aan de slag.
Je leert elkaar weer te vertrouwen en je ontdekt hoe je tot concrete werkafspraken kunt komen. Ik geloof er in dat groei alleen door samenwerken kan ontstaan.
Onmogelijk? Zeker niet! Spannend? Ja! Verbluffende resultaten? Nou en of!

 

Interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?