fbpx Skip to content

Hoe werkt stress coaching?

Ik help je om jouw ervaringen een plaats te geven in je leven, beslissingen te nemen, de juiste zaken aan te pakken en dingen te veranderen.

  • Waar komt jouw stress vandaan?
  • Waar word jij gelukkig van?
  • Welke praktische handvatten passen bij jou?
  • Hoe word jij weer de baas over jouw leven?

Ik stel je vragen die jou aan het denken zetten. Soms geef ik je theoretische kaders om een en ander beter te kunnen begrijpen of te accepteren. Doordat onderliggende patronen helder worden krijg je inzicht in je eigen gedrag en motivatie. Hierdoor leer je dat jij elk moment de keuze kunt maken hoe jij je leven kleur geeft.

In mijn veilige omgeving word je uitgenodigd om lastige dingen te bespreken en samen te oefenen. Jij bent degene die het tempo bepaalt, maar waar nodig zal ik je uitdagen om een nieuwe stap te zetten. Het kan ook zijn dat we de wandelschoenen aantrekken en naar buiten gaan, om ook letterlijk in beweging te komen. Laat je maar eens verrassen door het effect hiervan!

Mijn jarenlange ervaring zet ik in om jou op de beste manier te begeleiden. We kijken naar stressfactoren, rust, ademhaling en leefstijl.
In mijn coachstijl is er zeker ook ruimte voor humor.
Je komt naar mijn praktijk voor face to face coaching of je kiest voor e-coaching via een beveiligde online omgeving. Maar of je nu kiest voor face to face coaching of een traject via e-coaching, je moet er altijd tijd voor vrijmaken.

Vind je het fijn om je gedachten op papier te zetten en wil je een paar keer per week contact, kijk dan bij e-coaching voor nog meer voordelen.
Als je geen zin hebt om je gedachten op te schrijven of je wil snel even sparren, dan is e-coachen niet de juiste methode voor jou. Je bent van harte welkom voor een face to face gesprek.
Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. We kijken samen wat voor jou de beste manier is. Je mag altijd rekenen op mijn professionaliteit.

Interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?