fbpx Skip to content

Mijn naam is Marie-Louise Magis.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, blokkeert of juist activeert. Het geeft mij een enorme voldoening om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Na mijn middelbare school heb ik een algemene verpleegkundige opleiding gedaan, waarna ik twee jaar op een Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis werkte. Hierna heb ik 12 jaar in de Jeugdgezondheidszorg gewerkt. Als zorgconsulent heb ik ruim 14 jaar met én voor mensen met een (verstandelijke) beperking gewerkt.

De volgende stap was, en is nog steeds, een eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening en mindfulness onder de naam Flow Laarbeek, waarbij ik mensen vooral leer om op een andere manier met stress om te gaan.
Ik voelde steeds duidelijker hoe belangrijk het is om mensen tot inzicht te laten komen, zodat ze hun eigen verantwoordelijkheid konden nemen. Mijn interesse om te gaan coachen werd daardoor steeds sterker.
Zoveel opleidingen en brede praktijkervaringen uit mijn werkzame leven later, kan ik wel stellen dat ik het coachvak stevig beheers.

Ik ben Professional Certified Coach (PCC), aangesloten bij de International Coach Federation (ICF). Dit betekent dat ik me houd aan de gedragsregels volgens de ICF gesteld (o.a. geheimhouding en ethische code) en dat ik d.m.v. opleidingen, intervisie en supervisie mijn vaardigheden en kennis actueel houd.
Ik heb mijn coachopleiding gevolgd bij de Associatie voor Coaching.
Aan dit instituut ben ik sinds een aantal jaren ook verbonden als opleider en trainer. Daardoor sta ik vooraan in de rij als nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching zich aandienen.

Na de e-coachopleiding bij Europees instituut De Baak, heb ik me laten certificeren en ben ik aangesloten bij eCoachPro Level II (Internationale eCoach & Counselor Register).

Mijn grootste hobby is dingen ondernemen met mijn gezin. Daarnaast wandel en fiets ik graag, speel ik dwarsfluit en ben ik graag creatief bezig. Ik vind het belangrijk om naast mijn werk verschillende soorten vrijwilligerswerk te doen.

Ik ben lid van volgende beroepsverenigingen:
• ICF Global (International Coach Federation)
• ICF Nederland
• VVM (Vereniging voor Mindfulness)
• NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)

Wil je informatie of heb je interesse in een coach traject?